Området

skjul / vis

 Sjarmerende

Nærområdet byr på en god blanding av gammelt og nytt. Fra nord i Storgata er veien kort til Skansen med sine historiske bygg og grøntområder, og til Torghuken og det maritime Tromsø. I gågata finner du Europas eldste kinobygg, Verdenstatret. Litt lenger sør og opp Grønnegata har du KulturHuset og Rådhuskvartalet med bibilotek og flerkino som representerer det moderne. Nybygget Storgata 114 og Skipperhuset som nå er totalrenovert, blir som et Tromø i miniatyr. En sjarmerende miks av byhistorie og modernitet.

Sentralt

Beliggenheten er perfekt for deg med en aktiv livsstil, der bilen kan erstattes av sykkel, og der du har det meste av tilbud innen få minutters gange. Populære Perez og koselige Tante Ingers Tehus. Storgatas pulserende liv, cafeer og restauranter. Kulturtilbud, delikatesse- og nisjebutikker. En rekke interiørbutikker og tradisjonsrike faghandlene holder også til i bykjernen. Sentrum har sine kvaliteter!

Bilde5 Bilde4

Sosialt

Storgata 112 innbyr til et sosialt liv, der Facebook er byttet ut med vennetreff på den store takterrassen. Der kan tråkke deg i form med spinning, eller spille sjakk med «Carlsen på taket». Et avslappende bad i jacuzzien. Trimrom, badstue og solarium. Når du i tillegg har felles kjøkken og stue på takterrassen, ligger alt til rette for å trives i samvær med gode naboer og venner, midt i byen!

Topp moderne

Velger du en leilighet her, er det kanskje mest på grunn av den sentrale beliggenheten. Men vi skal ikke skuffe deg når det kommer til kvaliteter inne, her vil du finne moderne og praktiske leiligheter. Parkett, flislagt bad. Det er ikke hver dag det legges ut leiligheter midt i byen. Nå har du en unik mulighet!

Noe for deg?

Vi kunne sikkert gitt deg 112 gode grunner til å velge leilighet i storgata 112. Nå inviterer vi deg til å snakke med oss om hva vi kan tilby.